Ga met Horn Tours op zondag 26 augustus naar de Formule 1 op het circuit van Spa-Francorchamps. Geniet van een
ontspannen reis en van het spektakel op de grid. Wie weet juicht u Max Verstappen naar de winst!

Programma
U vertrekt vroeg in de ochtend vanaf uw opstapplaats zodat u op tijd op bestemming bent. U kunt daardoor het gehele programma volgen. Behalve de Grand Prix racen namelijk ook de GP2, GP3 en de Porsche Super cup. De parkeerkaart ligt al in de bus, er is dus geen extra wachttijd. Na de prijsuitreiking van de Grand Prix vertrekt de bus weer naar Nederland.

Belangrijke informatie
We hanteren 2 opstaproutes:
Eindhoven, Nederweert, Urmond en Heerlen;
Venray, Venlo, Roermond, Echt en Maastricht.
Bij onvoldoende deelname kan een opstapplaats vervallen of gecombineerd worden.

Een camping stoeltje en koelboxen meenemen is toegestaan.

Kosten
De kosten voor deze reis, per luxe touringcar bedragen € 29,50 (excl. BTW) per persoon en geldt alleen voor de busreis en u dient zelf uw ticket voor de race te kopen.

Aanmelden
Boek deze spectaculaire dag samen met uw familie en/of vrienden. Zodra uw aanmelding via mail bij ons binnen is, bent u verzekerd van een stoel in de bus. Wanneer u de bevestiging ontvangt is deze definitief. U krijgt een factuur die een week voor aanvang betaald moet zijn. 5 dagen voor vertrek ontvangt u per mail uw bus ticket met daarop uw definitieve opstaptijd en halte.

Vanwege de grote animo verwachten wij dat deze reis snel volgeboekt zal zijn, boek op tijd om teleurstelling te voorkomen!